lauantaina, kesäkuuta 04, 2011

Maaurakoitsija päätetty!

Ja taas menee asiat eteenpäin. Hyväksyimme eilen maaurakoitsijaksi paikallisen firman, joka pääsee aloittamaan työt jo kesäkuussa. Soitimme kuntaan josta kerrottiin, että talonrakennuksen katsotaan alkavan perustusten teosta, joten pääsemme tekemään tietä ja maatöitä ennen rakennuslupaa jo. Suunnittelutarveratkaisunhan me jo saimme, joten varsinainen rakennuslupa on muodollisuus.

Tänään menemme merkitsemään tien paikan huomionauhoilla tarkasti ja merkitsemään kaadettavat puut. Ensi viikonloppuna pidämme puunkaatotalkoot ja sen jälkeen maaurakoitsija voi aloittaa työnsä koska vaan! Jei!

4 kommenttia:

 1. Niin se homma vaan etenee! Hieno juttu! :) t. J

  VastaaPoista
 2. Me jätettiin tällä viikolla rak.lupahakemus. Kallio tontille järvi näkymin. Myös hirsiunelmaa tekemässä. Naapurit tosin voivat hidastaa muutamalla viikolla projektia mutta ei pitäisi estää. Lykkyä tykö projektiin!

  VastaaPoista
 3. ^^ :)

  ^tutulta kuulostaa, meilläkin kallioinen tontti mutta jokinäkymin :) Naapureista tuskin tulee ongelmaa, olisivat varmasti vastustaneet poikkeuslupaa jos olisivat hankaliksi halunneet ruveta :)

  VastaaPoista
 4. Luin vasta nyt jälleen blogia uudelleen, menette kovaa vauhtia edellä, sillä naapurit veivät jutun lautakuntaan, joka vasta elokuun lopussa. Tätä ei ole tapahtunut kunnassa 30 vuoteen... Unelma elää!

  VastaaPoista