sunnuntaina, syyskuuta 20, 2009

Habitare 2009

Käytiin sitten pari viikonloppua sitten Habitare-messuilla Helsingin messarissa. Olihan se hieman aikaista alkaa miettiä sistustuksia, kun ei ole vielä sitä tonttiakaan. Mutta saahan sitä haaveilla. :)

Muutama idea kuitenkin messuilta jäi mieleen, jotka nyt tänne raapustelen, että muistetaan nämä sitten kun joskus sen aika on.

Yhdessä keittiössä siellä oli ruokapöydän ympärillä tuoleina raheja. Siis sellasia palleja. Olivat aika kivan näköisiä. Voisi harkita sellasia joskus meillekin. Ei ihan tuoli eikä penkkikään - vaan rahi. Helppo tehdä saumurilla uudet päälliset vaikka joka vuodenaikaan, helppo siirrellä ja sinne rahin sisälle voisi säilöä vaikka kynttilöitä tms. koristetavaraa. Lisäksi raheja voisi siirrellä ja käyttää myös tuoleina olohuoneessa juhlien aikaan. Ja ennen kaikkea vähän erilainen vaihtoehto - sopii meille.

Monessa keittiössä ei ollut vetimiä, vaan systeemi aukesi ovea painamalla tai sitten oven alta tai sivuta vetämällä. Mun mielestä moiset systeemit näytti paljon paremmalta kuin ovet, joissa on vetimet. Ovet näyttävät siten jotenkin selkeämmiltä ja siiteimmiltä. Toivottavasti sellaset ei tule kauhesti kalliimmaksi kuin perinteiset vetimilliset ovet.

Mitähän muuta siellä oli.. Ei voi enää muistaa. Mutta kivaa oli. Mukavaa että meillä on tuon Riimun kanssa niin samanlainen sisutusmaku - modernia, selkeää, tyylejä sekoittavaa ja joka tilaan joku erikoinen Juttu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti